segmen blogwalking beramai-ramai

watch_later
Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia :)

Jom kita gegarkan segmen ini!

---


Salam..
Alhamdulilah, akhirnya hasrat nak buat 'segmen blogwalking beramai-ramai'
tercapai juga hari ini.. dila berharap 'segmen blogwalking beramai-ramai' ini dapat sambutan yang menggalakkan..


syarat-syaratnya:-

FIRST:
  • follow blog :   dila , hanim  *wajib*
  • klik button like dekat entry  sini *wajib*
  • like my page      *wajib*
SECOND:
  • buat tajuk entry : 'segmen blogwalking beramai-ramai'
  • copy banner dekat atas tu dan backlinkkan ke blog dila.. 
  • copy entry ni pun tak apa
THIRD:
  •  submit link penyertaan ke komen entry ni sahaja *di tempat lain tidak di layan* 

tarikh mula: 21 Febraury..
tarikh tamat: 1 Mac

selamat berblogwalking , dila harap korang dapat memenuhi syarat di atas ye..
harap korang *jujur* 
semoga dapat sambutan (ajak laa teman baik, sepupu, jiran and semua laa join sekali ye)..
dan korang kena laa rajin-rajin tengok
blog perserta yang lain
 salam UKHUWAH dari dila :) ...


---

Okay let's go!

GA
avatar

terima kasih sebab join :) senarai peserta sudah di update.. selamat berblogwalking :)

delete 22 February 2014 at 00:55
avatar

hye..salam ukhwah.. join jugak ye..hihi.. anis pon join jugak.. jemput dtg umah ye a.k.a blog anis ye..
http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/segmen-blogwalking-beramai-ramai.html

delete 22 February 2014 at 08:14
avatar
Amir Khalis person

salam ukhwah dan terima aksih sudi kemari :D

delete 25 February 2014 at 14:39
avatar

salam perkenalan. Sy dari segmen yg sama. goodluck ok & jemput singgah di blog sy.

delete 28 February 2014 at 14:31
avatar

dari segmen yang sama. salam ukhuwah. ^^

YUS

delete 28 February 2014 at 20:58
avatar

Juga sama, jemput blogwalking jika tidak keberatan
http://pelepakprofessional.blogspot.com/

delete 1 March 2014 at 01:44
avatar
Amir Khalis person

badan saya berat tapi insyaallah saya akan ringan ke sana :D

delete 1 March 2014 at 21:59



sentiment_satisfied Emoticon